Σάκης Ρουβάς: Η συνεργασία με τον Φοίβο μετά από σχεδόν 2 δεκαετίες και η σχέση του με τον χρόνο

Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση δίσκου του Σάκη Ρουβά ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Φοίβο μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του τραγουδιστή και ο οποίος μίλησε για το πως αισθάνεται που ξανασυναντιέται επαγγελματικά με τον Φοίβο αλλά και για τη σχέση που έχει με τον χρόνο.

“Είναι πολλά τα χρόνια αλλά κρατά και πολλά χρόνια αυτή η κολώνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντιέμαι μουσικά με τον Φοίβο. Είχαμε κάνει άλλωστε και πολύ μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ μας. Πολύ όμορφα τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο… Ο Φοίβος είναι πραγματικά στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ που σε αυτή τη συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι να το ακούσω και συνεργαζόμαστε τώρα σε αυτό το άλμπουμ.

Είμαι πιο ώριμος από ποτέ, η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα και πράγματι νιώθω καλύτερα από ποτέ. Δεν εγγυώμαι ότι δε θα βάψω τα μαλλιά μου γιατί μπορεί να κάνω κάτι και να χρειαστεί να τα κάνω ξανθά. Ο χρόνος μας κάνει καλύτερους, τον αγαπάμε” είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Από την άλλη ο Φοίβος σχολίασε: “Ο Σάκης είναι στα καλύτερά του, τον άφησα τότε στα πολύ καλά του και τον βρίσκω τώρα στα καλύτερά του”.

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του ο Σάκης Ρουβάς είπε:  “Πρώτη φορά ακούω ότι θα συνεργαστώ με τον Τριαντάφυλλου. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για νυχτερινό σχήμα, έχουν γίνει άλλες συζητήσεις αλλά εδώ θα είμαστε να τα πούμε, δε χανόμαστ娔

Read More

And More