Σάκης Ρουβάς και Μπάμπης Στόκας στο πιο ανατρεπτικό μουσικό πρόγραμμα!

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς και o πολυαγαπημένος τραγουδιστής – τραγουδοποιός, Μπάμπης Στόκας, ανατρέπουν τα μουσικά δεδομένα στο πιο αναπάντεχο μουσικό πρόγραμμα της χρονιάς! Ο θρυλικός χώρος του ESTATE Night Club φιλοξενεί τους δύο, κορυφαίους στο είδος τους, καλλιτέχνες, σε μια μοναδική μουσική συνάντηση, γεμάτη εκπλήξεις.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου. Μαζί τους η εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου. Συμμετέχουν οι: Στεφανία Ρίζου, Κασσιανή Λειψάκη, Coda Project και Χρύσα Χρύσου

Το ESTATE Night Club είναι ένα υπερσύγχρονο Club & Concert Hall, έτοιμο να φιλοξενήσει τα πιο πρωτοποριακά Live Music Concepts και Events. Ο Interior Designer Σάκης Κυριακίδης διατηρώντας τη δομή του χώρου, μέσα από διακριτικές εικαστικές παρεμβάσεις, συνδύασε άψογα, το μπρούντζο και το σίδερο με την πέτρα και δημιούργησε έναν industrial χώρο, σπάνιας αισθητικής.

Tο επιβλητικό stage απλώνεται σε ολόκληρο το club και εξοπλισμένο με hightech οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας, συστήνει στη νυχτερινή Αθήνα το μέλλον της διασκέδασης.

#EstateAthens
#RouvasStokas

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Απόλλων Παπαθεοχάρης
Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Μπενέτος
Καλλιτεχνικός σύμβουλος: Θοδωρής Σπάθης
Μουσική επιμέλεια: Τόνυ Κονταξάκης & Άρης Κουτσουπάκης
Χορογραφίες: Chali Jennings

Read More

And More