Τι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Ξεχωριστές δημιουργίες, stylish συνδυασμοί αλλά και εμπνευσμένα casual looks. H εβδομάδα που μας πέρασε δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά, αφού οι αγαπημένες μας celebrities κυκλοφόρησαν και για άλλη μια φορά μας παρέδωσαν μαθήματα στιλ.

Όπως συνηθίζουμε κάθε εβδομάδα, συγκεντρώσαμε τις πιο καλοντυμένες, σου τις παρουσιάζει και σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!


H Jessica Alba στο Anthropologie party στο Λος Άντζελες με Cartonnier-animal printed σακάκι και J Brand jeans.


Η Emma Watson σε εμφάνισή της στο Berlin Tegel Airport φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα, αμάνικο μαντό με ζώνη στη μέση και oλοκλήρωσε το look της με μαύρα booties.


H Beyoncé σε εμφάνισή της στο Λονδίνο φόρεσε ένα dusty pink pencil φόρεμα και ολοκλήρωσε το look της με nude γόβες και Topshop denim τσάντα.


H Karlie Kloss σε βόλτα της στη Nέα Υόρκη φόρεσε ένα skinny jean που το συνδύασε με γκρι sweatshirt, Rag&Bone bomber jacket και ολοκλήρωσε το look της με μπαλαρίνες Repetto.


Η Scarlett Johansson στην πρεμιέρα της ταινίας Captain America: The Winter Soldier στο Λος Άντζελες εμφανίστηκε με ένα Armani Privé δαντελένιο φόρεμα, με Christian Louboutin γόβες και Van Cleef & Arpels κοσμήματα.


H Alessandra Ambrosio στο Ale by Alessandra Collection event στο Λος Άντζελες, εμφανίστηκε με ένα maxi φόρεμα σε nude απόχρωση.


H Daisy Lowe στο λανσάρισμα του Harrods & Karl Lagerfeld boutique στο Λονδίνο φόρεσε μια cropped-ολόσωμη μαύρη φόρμα και την ταίριαξε με μαύρες peep-toes.


H Jennifer Connelly στην πρεμιέρα της ταινίας Noah στο Βερολίνο, φόρεσε ένα Lanvin column φόρεμα.


Στην εγχώρια τώρα showbiz, και στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου έγινε η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2014, η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα με πιέτες, το συνδύασε με εμπριμέ μαντό και ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες και μια mini bag -όλα του οίκου Prada.

/
H Demy στον ελληνικό τελικό της Eurvision φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι Toi & Moi που το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.


Στο ίδιο event, η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με μια nude φούστα με βολάν, τη συνδύασε με λευκό τοπ και ολοκλήρωσε το look της με δερμάτινο jacket και nude ψηλοτάκουνες γόβες.


Ενώ η Τάμτα επέλεξε μια δημιουργία του σχεδιαστή Gregory Morfi και ολοκλήρωσε το look της με παπούτσια Sante.

Read More

And More