Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Έτσι περνούν την καραντίνα με τα τέσσερα παιδιά στο σπίτι!

Τα παιδιά τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία και όχι άδικα. Έτσι και στην καραντίνα, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα τέσσερα αγγελούδια τους και αναζητούν καθημερινά ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Τέσσερα παιδιά άλλωστε δεν είναι και εύκολο πράγμα να τα κρατήσεις απασχολημένα στο σπίτι…

Δεδομένων των συνθηκών και με στόχο το «Μένουμε σπίτι» για την μη εξάπλωση του κορονοϊού, ο Σάκης και η Κάτια ζουν ξεχωριστές στιγμές με την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα. Το ζευγάρι ζει σε ένα πολύ όμορφο σπίτι σε country style στο Νέο Βουτζά, μέσα στο πράσινο και έχει φυσικά και έναν πολύ όμορφο κήπο για τις εξωτερικές δραστηριότητες των παιδιών.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, την οικογένεια περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Στην αυλή τους γέννησε ένα γατάκι και τα μικρά του ήταν αξιολάτρευτα. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μάλιστα ανέβασε στο Instagram ένα video με το τρυφερό στιγμιότυπο και τα μηνύματα δεν είχαν τέλος.

Ωστόσο, τα αγόρια της οικογένειας εκμεταλλεύτηκαν και τον καλό καιρό και βγήκαν με τον διάσημο μπαμπά τους για περπάτημα και ποδήλατο στην εξοχή.

Όσο για την καθημερινότητα της καραντίνας τους; Έχει πολύ παιχνίδι, μαγείρεμα, αλλά και ποιοτικές –καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τα παιδιά!

Παιχνίδια στρατηγικής και παιδικές δημιουργίες από την οικογένεια Ρουβά!

Read More

And More