Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Με τα 4 παιδιά τους στην παραλία [pic]

Οι δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Ρουβά μένουν πίσω. Το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά κινδύνεψε να καεί στις φονικές φωτιές της ανατολικής Αττικής αλλά στάθηκαν τυχεροί. Η Κάτια Ζυγούλη εξέφρασε και δημόσια την ευγνωμοσύνη που νιώθει για το γεγονός ότι ο μπαμπάς της και ο μικρότερος γιος της, που είχαν μείνει στην Αθήνα ενώ η υπόλοιπη οικογένεια έλειπε στη Θεσσαλονίκη, σώθηκαν από την πύρινη λαίλαπα. Μαζί με τα 4 παιδιά τη και τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά έχουν μπει σε μια καθημερινότητα ξανά. Αυτή συμπεριλαμβάνει και εξορμήσεις στη θάλασσα αφού όλη η οικογένεια λατρεύει την επαφή με το νερό αλλά και τη φύση γενικότερα.

Σύσσωμη η οικογένεια, λοιπόν, έκανε τη βουτιά της τα καταγάλανα νερά και έβγαλε μία φωτογραφία για να ευχηθεί για το Δεκαπενταύγουστο. Ο Σάκης και η Κάτια δίνουν το σύνθημα και σηκώνουν τα χέρια ψηλά για να ακολουθήσουν η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας.

Το ζευγάρι λατρεύει και τα 4 παιδιά του και απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί τους. Όσο φορτωμένο και να είναι το πρόγραμμά τους τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια αφιερώνουν πάντα χρόνο στους πρωταγωνιστές της ζωής τους.

Read More

And More