Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οικογενειακές διακοπές στην όμορφη Σκιάθο!

Μετά από τον υπέροχο γάμο τους, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν μαγικές στιγμές στα ελληνικά νησιά. Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, μαζί με ολόκληρη την οικογένεια, βρίσκονται στις Σποράδες και συγκεκριμένα στη Σκιάθο, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές. Αυτές είναι οι πρώτες διακοπές μαζί και με τον μικρό Απόλλωνα, ο οποίος είναι ενός έτους. Η Κάτια Ζυγούλη είναι ξετρελαμένη με το μέρος και ανεβάζει φωτογραφίες, ενώδεν χορταίνει να δείχνει τις ελληνικές ομορφιές σε όλα τα παιδιά.

Η οικογένεια ταξίδεψε με το σκάφος της Αστροέσσα και όπως είναι φυσικό, κάνει διάφορες εξορμήσεις στα γύρω νησιά αλλά και στο μαγευτικό Πήλιο. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως για τον σπουδαίο καλλιτέχνη δεν σταματούν! Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στα SUPER MUSIC AWARDS 2017 όπου μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων με το performance του on stage αλλά και τις 3 βραβεύσεις, Βραβείο «Καλύτερος Ποπ/ΡοκΤραγουδιστής», Βραβείο «All Time Fan Favourite» και Τιμητικό Βραβείο «Συνολικής Προσφοράς», επιστρέφει στην Κύπρο για να ανατρέψει για ακόμα μια φορά τα δεδομένα της διασκέδασης!

Ο κορυφαίος star, θ΄αφήσει για λίγο τις διακοπές του και θα παρουσιάσει το Σάββατο 29 Ιουλίου, το #MASTIXOMA1OO, ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα σε ένα special live project, στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου! Στη συνέχεια, θα επιστρέψει φυσικά στην οικογένειά του και θα συνεχίσουν τις διακοπές τους στα όμορφα μέρη.

Δες τις μέχρι τώρα φωτογραφίες τους

Πρωινή απόλαυση #Water #Fun #Pleasure #Kalimera #SummerInGreece ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Καλημέρα #SummerInGreece #ProudToBeGreek

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

#Nature #SunSet #Summer2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Enjoying the sun #SunKissed #Relaxed #Summer2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Read More

And More