Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Σε κλειστό κύκλο η βάφτιση του γιου τους [pics]

Στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Ρουβά για την βάφτιση του Απόλλωνα. Το 4ο παιδί της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά πήρε και επίσημα το όνομά του σε μια τελετή που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στο ίδιο μέρος έγινε και ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού το καλοκαίρι του 2017.

Νονοί του Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσα. Ο μικρός Απόλλωνας φαίνεται  μάλιστα πως έχει ήδη ιδιαίτερο δέσιμο με τη νονά του αφού στον γάμο του Σάκη και της Κάτιας τον είδαμε να απολαμβάνει την αγκαλιά της ενώ συχνά περνούν χρόνο όλοι μαζί.

Οι ευτυχισμένοι γονείς λάμπουν απο ευτυχία έχοντας στην αγκαλιά τους το νεοφώτιστο 2 ετών γιο τους αλλά και τα άλλα τρια παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο και Αριάδνη.

Από την όμορφη αυτή ημέρα της ζωής τους δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι οικογένειές τους. Η μητέρα και τα αδέρφια του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Αποστόλης και Βασίλης είναι από αυτούς που έφτασαν πρώτοι στην έπαυλη των βορείων προαστίων. Η Μαρία Παναρέτου μάλιστα ταξίδεψε στην Αθήνα από το νησί τους την Κέρκυρα για να είναι μαζί με τους γιους τους και τα εγγόνια της.

Ο Αποστόλης Ρουβάς μαζί με τη μητέρα του

Ο Βασίλης Ρουβάς συνοδευόμενος από την αγαπημένη του

Μπορεί το προηγούμενο βράδυ να ξενύχτισαν διασκεδάζοντας στο γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ αλλά δεν τους εμπόδισε να χαρούν την Κυριακή που αφιέρωσαν στον μικρό τους.

Η κολλητή της Κάτιας, Εσθέρ Μαστρογιάννη με την οικογένειά της

Μαργαρίτα Μάτσα

Η στενή συνεργάτιδα του Σάκη, Χρυσάνθη Θωμάτου μαζί με το γιο της

Αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει στην έπαυλη δεξίωση, με καλεσμένους λίγους συγγενείς και στενούς φίλους του Σάκη και της Κάτιας αλλά και των νονών. Άλλωστε οι δεσμοί του ζευγαριού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι στενοί αφού η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν οι κουμπάροι στο γάμο τους αλλά και οι νονοί της Αριάδνης.

Φωτογραφίες για το TLIFE: Πέτρος Χόντος

Read More

And More