Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Σκαφάτες διακοπές με όλη την οικογένεια!

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να “οργώνει” την Ελλάδα κάνοντας συναυλίες με τον Στέλιο Ρόκκο, ωστόσο θα βρει χρόνο για να κάνει καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη πρόκειται να νοικιάσουν ξανά σκάφος για το υπόλοιπο του καλοκαιριού για να “βολτάρουν” στα ελληνικά νησιά με τα τέσσερα παιδιά τους. Λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας, οι εξορμήσεις τους θα είναι αποσπασματικές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, προκειμένου η Αναστασία, η Αριάδνη, ο Αλέξανδρος και ο μικρός Απόλλωνας να μη μείνουν στην Αθήνα, ο Σάκης και η Κάτια αποφάσισαν να επισκέπτονται στα κενά από τις συναυλίες, διάφορα κοντινά νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού με ένα αρκετά πιο ευρύχωρο και διαφορετικού τύπου σκάφος από το δικό τους.

Μάλιστα, προς το παρόν, εκτός από τον βενιαμίν της οικογένειας, τα υπόλοιπα βρίσκονται σε summer camp και κατασκηνώσεις, όπου περνούν χρόνο με τους φίλους τους. Οι πλωτές εκδρομές θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει και το θερινό πρόγραμμα της Αναστασίας, του Αλέξανδρου και της Αριάδνης, ενώ παράλληλα ο Απόλλωνας επειδή είναι αρκετά μικρός, θα απολαμβάνει την φροντίδα των παππούδων και των γιαγιάδων του.

Ο Σάκης λατρεύει τις θαλάσσιες εξορμήσεις, ως γνήσιος νησιώτης, και είναι πολύ καλός στο πιλοτάρισμα του σκάφους, γι΄αυτό και οι δικοί του τον φωνάζουν “θαλασσόλυκο”!

Read More

And More