Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το album της βάφτισης του μικρού Απόλλωνα

Ο Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά πήρε και επίσημα το όνομά του. Η βάφτιση το Απόλλωνα έγινε στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη σε στενό κύκλο. Νονοί του ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα. Στον ίδιο χώρο που ένα χρόνο πριν παντρεύτηκαν οι διάσημοι γονείς του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή τους στο μυστήριο -η ευτυχισμένη μαμά επέλεξε μία δημιουργία των Mi-Ro και κοσμήματα του Νίκου Κούλη- καθώς και τα άλλα 3 παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρος και Αριάδνη.

Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και ακολούθησε καθιστό dinner party όπου παραβρέθηκαν ελάχιστοι στενοί φίλοι των οικογενειών. Ο 2,5 ετών Απόλλωνας ήταν πολύ ήσυχος και χαμογελαστός και δεν έκλαψε καθόλου καθώς ένιωθε άνετα στην αγκαλιά των νονών του.

Οι δύο οικογένειες άλλωστε έχουν ανατπτύξει ισχυρούς δεσμούς αφού η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι κουμπάροι του Σάκη και τις Κάτιες και πολύ συχνά περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και όχι μόνο.

Τη βάφτιση, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει τον Οκτώβριο αλλά άλλαξε ημερομηνία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του κορυφαίο Έλληνα σταρ, επιμελήθηκε η Φαίη Βαλλίδη και τους στολισμούς ανέλαβε η Έμυ Δρίζου.

Read More

And More