Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το Πάσχα με την οικογένεια, το Survivor και οι προετοιμασίες του γάμου!

Μετά από 14 χρόνια σχέσης και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουλίου. Μια ημερομηνία καθόλου τυχαία, μιας κι εκείνη την ημέρα η Κάτια έχει και γενέθλια. Το ζευγάρι μάλιστα περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη στιγμή, όπου θα παντρευτεί έχοντας στο πλευρό του τα τέσσερα αγγελούδια του.

Μέχρι στιγμής οι δυο τους, βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μετά το Πάσχα θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα κάνει μια guest εμφάνιση στο μεγάλο πάρτυ του Survivor για την ένωση των δυο ομάδων “Διασήμων” και “Μαχητών”. Ενώ, λίγο αργότερα αναμένεται και η πρεμιέρα του XFACTOR στο ΣΚΑΪ, όπου αναλαμβάνει και πάλι χρέη προυσιαστή….

Την ίδια στιγμή, η Κάτια Ζυγούλη έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου και έχει κάνει ήδη τις πρώτες πρόβες νυφικού. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες της Real Life το νυφικό της έχει αναλάβει η Σήλια Κριθαριώτη. Η φιλία της Κάτιας με την Σήλια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της να φτιάξει το νυφικό στο ατελιέ της. Η Κάτια άλλωστε, την εκτιμά ιδιαίτερα για τη δημιουργική της δεξιότητα.


Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το στιλ και το ύφος του νυφικού, η Κάτια όμως συχνά – πυκνά επισκέπτεται το ατελιέ, χωρίς τη συνοδεία του Σάκη που σύμφωνα με το έθιμο δεν επιτρέπεται να δει το νυφικό. Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι, είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και μοναδικό.

Ο Σάκης, η Κάτια και τα παιδιά τους, είναι πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό το γεγονός, στο οποίο θα δώσουν το παρών σαν παρανυφάκια φορώντας δημιουργίες της Σήλιας. Ο λαμπερός γάμος θα λάβει μέρος στο παρεκκλήσι της οικίας Βαρδινογιάννη, μιας και το ζεύγος είναι στενοί φίλοι με την κυρία Μαριάννα και τον κύριο Βαρδή.

Όσο για το φετινό Πάσχα, το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα και να χαλαρώσει και να αφιερώσει χρόνο στα παιδιά που ανυπομονούσαν να έρθουν οι γιορτές.

Δες φωτογραφίες από τις πασχαλινές δραστηριότητες της οικογένειας του Σάκη Ρουβά και την Κάτιας Ζυγούλη.

Καλή Ανάσταση σε όλους???? #FamilyMoments #HappyEaster

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Read More

And More