Σάκης Ρουβάς: Μας εύχεται για τις γιορτές, με μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία

Χριστούγεννα σήμερα και τα social media έχουν πλημμυρίσει με ευχές και φωτογραφίες μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Ο Σάκης Ρουβάς και τις φετινές γιορτές πρόκειται να τις περάσει με την οικογένειά του, την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους. Μπορεί τις προηγούμενες γιορτές να εργαζόταν στις μεγάλες πίστες, ωστόσο φέτος λόγω της πανδημίας αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Όμως ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δεν πτοείται, καθώς έχει ανάγκη από χαλαρές στιγμές στο σπίτι μαζί με τα παιδιά του! Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την οικογένειά του, με σκοπό να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Σάκης ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τον Αλέξανδρο, την Αναστασία, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα, φορώντας πιτζαμούλες!

“Άγιε Βασίλη, αυτά είναι τα δώρα που θέλω να έχω κάθε μέρα στη ζωή μου, για πάντα! Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία!” έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Read More

And More