Σάκης Ρουβάς: Όταν έπαιζε σε θεατρική παράσταση με την μητέρα και τον πατέρα του το 1976! Αποκλειστικές φωτογραφίες

1976 Κέρκυρα. Ο γιος του Κώστα και της Μαρίας Ρουβά, o Σάκης, είναι μόλις 4 ετών και πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση! Είναι μάλιστα τόσο καλός που όλοι στο νησί έχουν να το λένε… Ένα αστέρι γεννήθηκε..

Όλη η οικογένεια Ρουβά η οποία έχει έντονη καλλιτεχνική δράση στο νησί, παίζει τον Σεπτέμβριο του 1976 στο θεατρικό έργο του Αλέκου Λιδωρίκη, “Όταν δεν τον περίμεναν” το οποίο ανεβάζει η καλλιτεχνική κερκυραϊκή σκηνή. Ο πατέρας του Σάκη Κώστας, παρά το γεγονός ότι εργαζόταν ως οδηγός ασθενοφόρου, το μεγάλο μεράκι του είναι το θέατρο και η υποκριτική κάτι που όπως φαίνεται κληρονόμησε και ο γιος του.

Το TLIFE, εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από το πρόγραμμα της παράστασης που ανέβηκε 30 χρόνια πριν!

Ο πατέρας του Σάκη Κώστας, όπως φωτογρφήθηκε για το θεατρικό πρόγραμμα της παράστασης!


Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ότι όταν ήταν μικρός είχε λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις μαζί και με τους δυο γονείς του!

Η καλλονή Μαρία Πανάρετου, μητέρα του Σάκη, παίζει επίσης στην παράσταση! Όπως βλέπεις ο Σάκης μοιάζει αρκετά στη μητέρα του! Εξάλλου της έχει μεγάλη αδυναμία, η οποία φάνηκε από την συγκίνησή του, όταν πέρσι τον βράβευσε στα βραβεία Mad Κύπρου!

Ο Σάκης Ρουβάς, διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας του. Οι θαυμαστές του τον αποθεώνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ESTATE ΑΚΡΩΤΗΡΙ, ενώ επέστρεψε με το δικό του μοναδικό τρόπο στο ρόλο του τηλεοπτικού παρουσιαστή στο X-Factor κερδίζοντας τις εντυπώσεις και σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ σε τηλεθέαση και στα social media!

Παράλληλα, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι ΟΛΑ που κάνει θραύση και ήδη έχει χαρακτηριστεί ως η πιο hot επιτυχία του καλοκαιριού. Τώρα τελευταία έχει τοποθετηθεί δημόσια σε συνεντεύξεις του σε έντυπα και τηλεοπτικά μέσα εκφράζοντας την άποψη του και μιλώντας με ουσία, παρουσιάζοντας ένα σοβαρό προφίλ σκεπτόμενου ανθρώπου με γνώμη για όλα τα θέματα της εποχής μας. Στοιχείο το οποίο εκτιμά ο κόσμος και επαινεί δημόσια (στα social media) το Σάκη για αυτή του τη στάση

Read More

And More