Σάκης Ρουβάς: Ποια μέρα της ζωής του δεν θα ξεχάσει ποτέ;

Το 2009 ήταν μια σημαντική χρονιά για τον Σάκη Ρουβά. Ο καλλιτέχνης ζούσε τις πρώτες στιγμές ως πατέρας – η κόρη του Αναστασία ήρθε στον κόσμο το 2008 – ενώ είχε επιλεχθεί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για δεύτερη χρονιά με το τραγούδι “This is our night” (τερμάτισε στην 7η θέση).

Ωστόσο, η χρονιά εκείνη σημαδεύτηκε από ένα ακόμη γεγονός για τον τραγουδιστή, ένα γεγονός που ο ίδιος φυλάει σαν πολύτιμη ανάμνηση στην καρδιά του. Το 2009 ο Σάκης Ρουβάς έγινε για πρώτη φορά “αγγελιαφόρος” του συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει στιγμή να δραστηριοποιείται για τους σκοπούς του συλλόγου και να προσφέρει στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Αυτή τη στιγμή θυμήθηκε σήμερα ο Σάκης Ρουβάς και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω Instagram.


“Αγγελιοφόρος της Ελπίδας! Ξενώνας Ελπίδας 2009! Μια ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ” έγραψε ο Σάκης Ρουβάς. Ο ίδιος από εκείνη την ημέρα έχει δεσμευτεί πως: “θα μεταφέρω το μήνυμα της αγάπης και της αληθινής προσφοράς, ώστε να κινητοποιηθούμε και να συμμετέχουμε όλο και περισσότεροι, όλο και περισσότερο, για να κάνουμε τη ζωή των παιδιών της ‘‘ΕΛΠΙΔΑΣ’’ καλύτερη!”.

Read More

And More