Σάκης Ρουβάς: Πώς θα περάσει αυτά τα Χριστούγεννα [vid]

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι, από όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας, βρέθηκαν στην τελετή έναρξης των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην παραλία του Βόλου. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος έφθασε στο χώρο της εκδήλωσης δια θαλάσσης και φωταγώγησε το ψηλότερο δέντρο της χώρας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν

Η λαμπερή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και live αναμετάδοση μέσω δορυφόρου, σε κάθε γωνιά της γης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή! Ο Σάκης, για μία ακόμη φορά, γνώρισε την αποθέωση σε μία τελετή που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει.

Χαρακτηριστικό της αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπο του κορυφαίου Έλληνα σταρ είναι το γεγονός ότι μετά το τέλος της φωταγώγησης έμεινε “όμηρος” στο ξενοδοχείο από fans που συγκεντρώθηκαν στην είσοδό του.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερα.

Ο ίδιος ευχαρίστησε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram τον κόσμο για όλες τις μαγικές στιγμές που έζησε στο Βόλο, ενώ νωρίτερα υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει το καλοκαίρι για συναυλία.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι ανέβασε στο instagram

Μετά το τέλος της λαμπερής τελετής ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που έφτασαν στο Βόλο από όλη την Ελλάδα. “Έχω ξανά έρθει στο Βόλο αλλά ποτέ έτσι”, δήλωσε εξηγώντας πως αυτή η εκδήλωση ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή κι από την περσινή φωταγώγηση της Αθήνας.

“Αυτά τα Χριστούγεννα θέλω να χαρίσουμε ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους”, τόνισε ο ίδιος στέλνοντας τις δικές του ευχές.

Όσον αφορά για το πώς θα τα περάσει ο ίδος, όπως είχες διαβάσει και στο TLIFE, δεν έχει προγραμματίσει κάποιο ταξίδι καθώς θα έχει εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών και μέσα στις γιορτές. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Read More

And More