Σάκης Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και η ομοιότητα με τα παιδιά του

Σάκης Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και η ομοιότητα με τα παιδιά του | tlife.gr

Σήμερα, δικαιωματικά, είναι η μέρα του Σάκη Ρουβά. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχει τα γενέθλιά του και οι ευχές δεν έχουν σταματήσει να γεμίζουν ακόμα και τα social media του. Ο ίδιος μοιράστηκε, με αφορμή ότι σήμερα γίνεται 46, μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία. Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο αγαπημένο του νησί.

Ο μικρός Σάκης ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της οικογένειάς του, στην αγκαλιά της μαμάς του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί κανείς, τότε, όλα όσα θα ακολουθούσαν. Ένα μικρό αστέρι ξεκίνησε το ταξίδι του από την Κέρκυρα και φώτισε πιο δυνατά από όλα τα άλλα! Αυτό που σίγουρα μπορούσε κανείς να καταλάβει από τότε είναι ότι πρ’οκειται για έν απολύ όμορφο μωρό!

Στα 26 χρόνια της καριέρας του, έχει ποζάρει αμέτρητες φορές αλλά αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική φωτογράφιση αφού, όπως σημειώνει και ο ίδιος, είναι η πρώτη του! Μπορείς, μάλιστα, να διακρίνεις και την ομοιότητα που έχει με τα 4 παιδιά του. Ειδικά με τον Βενιαμίν της οικογένειας, τον Απόλλωνα.

https://www.instagram.com/p/BdkDdncFkoo/?taken-by=sakisrouvas

Χρόνια πολλά, Σάκη!

READ more