Σάκης Ρουβάς: Τα μαθήματα μαγειρικής κι όλα όσα έκανε στη Μύκονο με την Κάτια Ζυγούλη!

Το φετινό καλοκαίρι είχε λίγες μέρες διακοπών για τον Σάκη Ρουβά αλλά φρόντισε να τις περάσει με την οικογένειά του. Απόλαυσε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στην Κέρκυρα μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους ανάμεσα στις εμφανίσεις του και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει μία μικρή απόδραση μόνο με τη σύντροφό του αφιερώνοντας χρόνο ο ένας στον άλλο. Είναι άλλωστε μία παράδοση που δεν αλλάζουν μέσα στα τόσα χρόνια σχέσης τους.

Οι δυο τους επέλεξαν να ταξιδέψουν στη Μύκονο με το σκάφος τους όπου και έμειναν σε ένα από τα χλιδάτα ξενοδοχεία στην περιοχή της Ελίας. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ φρόντισε να μοιραστεί μία selfie φωτογραφία με την Κάτια κατά τη διάρκεια της παραμονής του.


Το ζευγάρι έκανε πολλές εξορμήσεις με το σκάφος στις παραλίες των Κυκλάδων και χάρηκε τις τελευατίες μέρες του καλοκαιριού περνώντας ποιοτικό χρόνο. Ο Σάκης, που λατρεύει να μαθαίνει νέα πράγματα και δεν εφησυχάζεται ποτέ, έκανε και μερικά μαθήματα μαγειρικήςμε τον chef του Myconian Avaton Resort.


Ο ίδιος φαίνεται να απόλαυσε την ενασχόλησή του αυτή και μας θύμισε λίγο τις “Επικίνδυνες μαγειρικές” της Κάτιας! Βέβαια, ο Σάκης έχει αποδείξει το ταλέντο του και στην μαγειρική αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να μπαίνει στην κουζίνα!

Το δημιουργικό διήμερο του ζευγαριού, που έφτασε στο νησί των Ανέμων το βράδυ της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Ο Σάκης άλλωστε έχει πυρετώδεις προετοιμασίες για το Κέντρο Αθηνών όπου ξεκινάει εμφανίσεις, από τις 14 Οκτωβρίου, με την Πάολα και την Τάμτα.

Read More

And More