Σάκης Ρουβάς: Θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ; [vid]

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει ότι δε φοβάται τις προκλήσεις και ότι δεν διστάζει να δοκιμαστεί σε νέα project! Στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ έκανε, όπως είπε ο ίδιος, μία μεγάλη αποκάλυψη. Ο κύριος Αλαφούζος προσωπικά και όλοι εδώ στο ΣΚΑΙ, μετά την μεγάλη επιτυχία του X Factor μου είχαν υποσχεθεί την καρεκλά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων”, είπε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ παίρνοντας το λόγο και ευχαριστώντας αρχικά την Άλκηστη Μαραγκουδάκη για τα καλά της λόγια.

Όσοι ήταν στην αίθουσα, όπως βλέπεις και στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή La biri biri”, ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα. Ο Σάκης με πολύ χιούμορ τους ρώτησε γιατί γελούν και για να τους διαβεβαιώσει ότι θα είναι καλός και σε αυτόν τον ρόλο έκανε μία εισαγωγή. “Καλώς ήρθατε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τον Σάκη Ρουβά. Είστε έτοιμοιοιοι;”

Ο Σάκης κατάφερε να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις με το χιούμορ του και την καλή του διάθεση αλλά και την κομψή του εμφάνιση! Στο πλευρό του είχε και την σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη που τον στηρίζει σε όλα!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες του ζευγαριού

Η καλή του διάθεση ήταν κάτι που φάνηκε σε όλους! Άλλωστε έχει κάθε λόγο να είναι στην καλύτερή του φάση αφού συμμετέχει σε δύο από τα πιο επιτυχημένα projects σε παγκόσμιο επίπεδο, το X Factor και το The Voice. Ένα ρεκόρ συμμετοχής που δεν έχει κανένας άλλος σταρ στον κόσμο, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της παρουσίασης στο ένα και τον ρόλο του coach στο άλλο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164