Σάκης Ρουβάς: Το δημόσια μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο για τη νίκη του στα Όσκαρ 2019! [pic]

Αναμφισβήτητα τα φετινά Όσκαρ είχαν άρωμα Ελλάδας, καθώς ο Γιώργος Λάνθιμος και το “The Favourite” κατάφεραν να αποσπάσουν ένα από τα σημαντικότερα αγαλματίδια της βραδιάς, αυτό του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Olivia Colman. Τόσο ο σκηνοθέτης όσο και η γνωστή ηθοποιός συγκινήθηκαν πολύ, ενώ η Olivia δεν δίστασε να ευχαριστήσει δημόσια τον Γιώργο για τον υπέροχο ρόλο που της χάρισε.

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί είναι εκείνοι που δίνουν συγχαρητήρια στον Γιώργο, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη νίκη. Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν και ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής και ο σκηνοθέτης συνδέονται από μια στενή φιλία ενώ η εκτίμηση και η αγάπη είναι αμοιβαία. Ο Σάκης λοιπόν, θέλησε να συγχαρεί δημόσια τον Γιώργο για το επίτευγμά του.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την στιγμή της ομιλίας της Olivia και τη συγκίνηση του Γιώργου, γράφοντας: “Γιώργο πολλά συγχαρητήρια για ακόμα μια διεθνή διάκριση της ταινίας “Η Ευνοούμενη”-ένα πραγματικό αριστούργημα του σύγχρονου κινηματογράφου. Και στις επόμενες επιτυχίες”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More