Σάκης Ρουβάς: Το βραβείο, το νέο τραγούδι και η συνάντηση με τους Marcus & Martinus στα MAD VMA 2018 [vids]

Με ένα ακόμα βραβείο έφυγε από τα MAD Video Music Awards ο Σάκης Ρουβάς. Αυτό του “best male modern” το οποίο ενισχύει το ρεκόρ που κατέχει στον μουσικό θεσμό. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχει βραβευτεί περισσότερες από 25 φορές και είναι ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έχει παραλάβει τόσα βραβεία. Κάθε φορά όμως νιώθει την ίδια συγκίνηση και φυσικά το κοινό τον αποθεώνει με την ίδια ένταση. Δεν θα μπορούσε να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο και στην 15η συνεχή διοργάνωση της μεγαλύτερης γιορτής της μουσικής.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τα χέρια της Βίκυς Χατζηβασιλείου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και τους συνεργάτες του ενώπροετοίμασε τπυς θεατές για το live act που θα ακολουθούσε.

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε για πρώτη φορά στα Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s το νέο του τραγούδι με τίτλο “Καλημέρα”. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν οι ARCADE (Diveno, Παύλος Μανώλης, Gabriel Russel, Αναστάσιος Ράμμος). Ο Αναστάσιος Ράμμος ήταν μάλιστα μαζί του στη σκηνή σε ένα ξεχωριστό act που ετοίμασαν για το κομμάτι “Όσο έχω εσένα”.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το νέο μουσικό φαινόμενο που δεν είναι άλλο από τους Marcus & Martinus. Οι τρεις καλλιτέχνες πόζαραν μάλιστα μαζί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE που τους συνάντησε στα παρασκήνια των βραβείων MAD.

Δες την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στα φετινά βραβεία MAD:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More