Σάκης Ρουβάς: Χορεύει πεντοζάλη με μαθητές αμερικάνικου σχολείου στη Νέα Υόρκη[vid]

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη βραδιά του 5ου Ετήσιου Δείπνου που διοργανώνει η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές στη Νέα Υόρκη. Πριν αναλάβει τον ρόλο του Master of Ceremonies και ξεσηκώσει τον επιχειρηματικό κόσμο της ομογένειας με ένα ακόμα εκρηκτικό live performance φροντίζει να ανακαλύψει ξανά την πόλη και τους ανθρώπους της. Μαζί με την Κάτια Ζυγούλη, που τον συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι, αλλά και τους στενούς συνεργάτες του.

Σε μία από τις στάσεις που έκανε στην πόλη ο Σάκης Ρουβάς ήταν και το δημόσιο Αμερικάνικο Σχολείο Hellenic Classical Charter School όπου έζησε την πιο θερμή υποδοχή από τους μαθητές και όχι μόνο.

Στο συγκεκριμένο σχολείο διδάσκεται η ελληνική και η συναισθηματική φόρτιση της επίσκεψης ήταν αρκετά μεγάλη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την υποδοχή που τον περίμενε

Μαζί με τους μαθητές, που αποτελούν έναν καμβά διαφορετικών ενθικοτήτων, ηλικιών και πολιτισμών, χόρεψε πεντοζάλη. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να ξεδιπλώνει τις ικανότητές του στους παραδοσιακούς χορούς ενώ η αδυναμία του στην Κρήτη είναι γνωστή. Αυτή τη φορά όμως κουβαλάει την αγάπου του για την Ελλάδα μέχρι την άλλη άκρη του πλανήτη και μάλιστα φροντίζει να γίνει ο καλύτερός πρεσβευτής της.

Κράτα το

Read More

And More