Σάκης Σωτηράκης: Λύγισε ο γιος του, ‘Αγγελος, περιγράφοντας πώς τον νίκησε ο κορονοϊός (βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη αλλά και όλη η Ελλάδα, από το θάνατο του γνωστού διασώστη και εθελοντή Σάκη Σωτηράκη. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το Live News, φιλοξένησε τον γιο του Σάκη, τον Άγγελο ο οποίος περιέγραψε πώς ο κορονοϊός νίκησε τον πατέρα του, τον άνθρωπο που έσωσε σε όλη τη ζωή του δεκάδες ζωές! Διάβασε στο TLIFE, το συγκλονιστικό αντίο του Άγγελου στον πατέρα του

“Το μικρόβιο του εθελοντισμού του μπήκε όταν μετά από ένα σεισμό έσωσε μια καταπλακωνένη γυναίκα. Είχε μόνο πυρετό και πόνο στο σώμα του. Μετά από 8 μέρες δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, είπε ο γιος του στο Live News. “Ήταν αθλητής, δεν κάπνιζε… πρέπει να προσέχει ο κόσμος” Ήταν και φίλος μου, ήταν και μπαμπάς μου. Ήταν για μένα πρότυπο.

Στην αρχή είχε πυρετό αλλά μετά λαχάνιαζε στο παραμικρό. Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να φοβάται. Τον πήγα στο ΑΧΕΠΑ, έκανε εξετάσεις και είχε πνευμονία και από τους δυο πνεύμονες. Μετά από 7 μέρες δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία του και τον πήγαν στην ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε. είπε συντετριμμένος ο Άγγελος Σωτηράκης.

Δες το βίντεο

 

 

 

Read More

And More