Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση για τη σειρά Maestro και την επιτυχία του Παπακαλιάτη στο Netflix

Πριν από μια εβδομάδα περίπου η πολυσυζητημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro έκανε πρεμιέρα στο Netflix.

Το «Maestro» είναι η πρώτη ελληνική σειρά που πουλήθηκε στο Netflix και διαθέσιμη στη συνδρομητική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από τις αρχές του 2023 μάλιστα, το κοινό σε όλο τον πλανήτη θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σειρά φαίνεται πως έχει αγαπηθεί ήδη από τους τηλεθεατές αφού εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα στην χώρα μας ενώ σήμερα σκαρφάλωσε και στην πρώτη θέση.

Από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του Maestro στο Mega, πολλοί ηθοποιοί, συνεργάτες και φίλου του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τον έχουν αποθεώσει δημόσια, χαρακτηρίζοντάς τον ιδιαίτερα ταλαντούχο.

Μεταξύ αυτών και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 27/12 ανήρτησε μια φωτογραφία στα sories του, όπου τον βλέπουμε να παρακολουθεί το Maestro στο Netflix ενώ παράλληλα έκανε και το σχόλιό του.

Να πούμε και ένα μπράβο στο Maestro που έγινε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix. Κάθε φορά που βλέπω ελληνικές επιτυχίες να ταξιδεύουν σε άλλες αγορές/χώρες το χαίρομαι. Και δε μιλάω μόνο για σειρές αλλά και για επιχειρήσεις και κάθε είδους δημιουργικής προσπάθειας. Μπράβο στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Και φυσικά το αστεράκι μας, η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια μικρή θεά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164