Σάκης Τανιμανίδης: Η στιγμή που κάνει εξέταση για κορονοϊό [video]

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, εξήγησε τι ακριβώς της συμβαίνει.

Η όμορφη παρουσιάστρια και influencer έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση και πολύ ψύχραιμη, ενώ αποκάλυψε πώς είχε πυρετό μόλις 37.2, αλλά και πώς θα κοιμούνται από εδώ και στο εξής σε ξεχωριστά δωμάτια με τον σύζυγό της, μιας και θα μπουν σε καραντίνα, ώστε να μην κολλήσει ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιο άλλο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στα instastories του ένα βίντεο που έβγαλε χθες το πρωί, τη στιγμή που έκανε το test για τον κορονοϊό. Με τον τρόπο αυτό, θέλησε να δείξει πόσο απλή και γρήγορη είναι η συγκεκριμένη εξέταση. «Επειδή έχετε αρκετές απορίες… Αυτή είναι η εξέταση για τον κορονοϊό. Διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά και γίνεται με μια μπατονέτα στη μύτη και το στόμα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More