Σάκης Τανιμανίδης: Μιλά πρώτη φορά on camera για τα δίδυμα μωρά που έρχονται και την απόφαση να μην είναι στο Survivor (video)

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του ότι δεν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του Survivor.

Ο παρουσιαστής, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τον ερχόμενο Ιούνιο θα υποδεχτεί τα δίδυμα μωράκια του με τη Χριστίνα Μπόμπα, απάντησε σε όλα.

«Για εμάς αυτή η δύσκολη χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Το θέλουμε αρκετό καιρό και δεν ερχόταν εύκολα. Και τελικά ο Θεός μας βοήθησε και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να περιμένουμε δύο μωράκια. Double trouble. Δεν ξέρουμε τα φύλα των μωρών ακόμα. Στην αρχή έλεγα αγοράκι και μετά έλεγα κοριτσάκι. Τώρα δε με νοιάζει, είμαι απλά χαρούμενος. Θα με χτυπήσει ένα τρένο μόλις βγουν τα δύο παιδάκια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Όσον αφορά στο Survivor, τάχθηκε υπέρ της επιλογής του Γιώργου Λιανού και είπε: «Τρία χρόνια από τη ζωή μου πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, πέρασα καταπληκτικές στιγμές γιατί είναι ένα πρότζεκτ με το οποίο ταυτίστηκα πάρα πολύ. Κάποια πράγματα ξεπερνάνε κάθε πρότζεκτ, κάθε επαγγελματική απόφαση, κάθε εκπομπή και κάθε Survivor. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, όχι».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day με όλα όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης:

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε στον “αέρα” του Happy Day ότι μίλησε με τη διοίκηση του ALPHA και της ξεκαθάρισαν ότι προς το παρόν δεν ισχύει η φημολογία που τον θέλει να παρουσιάζει το νέο reality του σταθμού.

Read More

And More