Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα και Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου στη Μύκονο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν επιλέξει φέτος το καλοκαίρι να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο, όπου είναι και ένα από τα αγαπημένα τους νησιά.

Το ζευγάρι έχει νοικιάσει σπίτι στο νησί των ανέμων και μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους περνούν μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Παράλληλα η τρυφερή μανούλα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την βάφτιση των κοριτσιών, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο κυκλαδίτικο νησί.

Στη Μύκονο βρίσκεται και η Σταματούλα Τανιμανίδη, η μητέρα του παρουσιαστή η οποία περνά αρκετό χρόνο με τα εγγόνια της.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η Χριστίνα Μπόμπα η οποία ανέβασε βίντεο από την παραλία με την πεθερά της να βρίσκεται δίπλα στην Αριάνα και την Φιλίππα στην προσπάθειά της να χαλαρώσει και η ίδια η Χριστίνα, η οποία είναι αχώριστοι με τις κόρες της.

Σε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις τους λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βγήκαν να απολαύσουν τη βραδιά του στο νησί, κάνοντας βόλτα στα σοκάκια, όπου συνάντησαν και αρκετούς φίλους.

Μεταξύ αυτών, ο Ηλίας Μπόγδανος με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, όπου για λίγη ώρα συνομίλησαν και είπαν τα νέα τους με την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη και όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Read More

And More