Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Μαγικές στιγμές σε παραλία της Ινδίας

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Μαγικές στιγμές σε παραλία της Ινδίας | tlife.gr

Μπορεί να έχει ταξιδέψει σε τόσα μέρη του κόσμου, αυτή η εκδρομή όμως θα μείνει αξέχαστη στον Σάκη Τανιμανίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής, αφού ρύθμισε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πήρε το κορίτσι του Χριστίνα Μπόμπα και έφυγε για την Ινδία. Εκεί συνάντησαν τους καλούς τους φίλους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη (με τα παιδιά τους) και δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, αγαπημένα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Το ταξίδι του Σάκη και την Χριστίνας ξεκίνησε με βόλτες στα πιο όμορφα μέρη της περιοχής και την… μεταμόρφωση της Χριστίνας σε Ινδή με παραδοσιακά υφάσματα και χρώματα. Και φυσικά ακολούθησε η βόλτα στην παραλία. Όλοι μαζί βρέθηκαν σε ένα από τα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου, την παραλία στην περιοχή Γκόα και μαγεύτηκαν από την ομορφιά της.

United we rise

A post shared by Marina Vernicos (@mvernicos) on

Η Γκόα είναι μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό παράλιο τμήμα της χώρας. Η συνολική της έκταση είναι μόλις 3.702 τ.χλμ. και ο πληθυσμός της περίπου 1.400.000. Πρωτεύουσα της Πολιτείας είναι η πόλη Πανάτζι, ή Ποντζί.

Φυσικά τα κινητά όλων πήραν “φωτιά” και οι εικόνες από το ειδυλλιακό τοπίο γέμισαν το instagram, με τον Σάκη Τανιμανίδη να φορά το μαγιό του και να γίνεται για λίγο παιδί, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την μικρή του φίλη και γράφοντας χαρακτηριστικά: “Για να μείνεις για πάντα παιδί… απλά κανε πιο συχνά παρέα με παιδιά!”.

https://www.instagram.com/p/BdiJCzJADxu/?taken-by=sakiswp

Δες φωτογραφίες:

READ more