Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Μοναδικές στιγμές στη Σαουδική Αραβία! Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο μετά την πρεμιέρα του Dragons’ Den στον ANT1 πραγματοποίησε ένα μακρινό ταξίδι με τη Χριστίνα Μπόμπα και τους κουμπάρους τους.

Μαζί με τον Μίλτο Καμπουρίδη και την Μαρίνα Βερνίκου, όλοι μαζί ταξίδεψαν στη Σαουδική Αραβία, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως υιοθέτησε ένα διαφορετικό style, θέλοντας να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ταξιδιού, αφού την είδαμε να περπατά ξυπόλητη στην έρημο, ενώ λίγες ώρες μετά να διασκεδάζει πίνοντας το ποτό της, δίπλα στον σύζυγό του και τους κουμπάρους τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Μοναδική εμπειρία στην κορυφή της ερήμου

Η Χριστίνα Μπόμπα βιντεοσκόπησε τον σύζυγό της να την καθοδηγεί μέχρι το σημείο στο οποίο είχαν δώσει ραντεβού με τους κουμπάρους τους και την υπόλοιπη παρέα, θέλοντας να απολαύσουν ένα πικ νικ στην έρημο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Ο Σάκης και η Χριστίνα, για άλλη μια φορά δέχτηκαν και κάποια αρνητικά σχόλια, μεταξύ άλλων, σχετικά με τον τρόπο που προβάλλουν τη ζωή τους στα media αλλά και το γεγονός ότι άφησαν πίσω στην Ελλάδα τις δίδυμες κόρες τους. Ωστόσο το ζευγάρι δεν θέλησε να απαντήσει με κάποιο σχόλιο στις αναρτήσεις του.

Η Χριστίνα Μπόμπα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ANT1 είχε απαντήσει για την προβολή της ζωής της στα social media και τα σχόλια που δέχεται..

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό», δήλωνε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού από τη Σαουδική Αραβία:

l;

Δες τα παρακάτω βίντεο:

 

 

 

Read More

And More