Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Οι βουτιές στη Μύκονο και οι βόλτες με το σκάφος! [pics]

Ένα μήνα πριν την πρώτη επέτειο του γάμου τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και με κάθε τους εμφάνιση γίνονται το talk of the town. Λίγο οι fit εμφανίσεις στην  παραλία, λίγο τα ρομαντικά τετ α τετ τους, λίγο και οι βόλτες με το σκάφος, έχουν κάνει τον Mr Survivor και την σύζυγό του, το αγαπημένο ζευγάρι των παπαράτσι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά το τέλος του τρίτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ, επέστρεψε στην Ελλάδα και κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και φυσικά βρέθηκε στο νησί των ανέμων, από όπου έχει περάσει φέτος πλήθος από celebrities – έλληνες και ξένους. Οι δυο τους συναντήθηκαν μάλιστα και με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, ενώ πέρασαν και ένα μέρος των διακοπών τους με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali και την νέα του σύντροφο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους «τσάκωσε» πιασμένους χέρι χέρι να κάνουν ένα περίπατο  στην παραλία, αλλά και να απολαμβάνουν τις βόλτες τους με το σκάφος. Άνθρωποι των ταξιδιών και της περιπέτειας, ο γνωστός παρουσιαστής και η καλή του και φέτος αποφάσισαν να εξερευνήσουν τις ομορφιές της Ελλάδας και να απολαύσουν τις διακοπές τους στην όμορφη Μύκονο.

Αξίζει  να αναφέρουμε βέβαια, πως η επιστροφή στη βάση τους, μετά την απόδραση στην Μύκονο είχε πολλές υποχρεώσεις για το ζευγάρι, μιας και η Χριστίνα Μπόμπα έκανε φωτογράφηση για γνωστή εταιρεία εσωρούχων, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης εγκαινίασε το νέο Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Κωνσταντινούπολη!

Full in love το αγαπημένο ζευγάρι!

Read More

And More