Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Όσα έγιναν στην τελετή της βάφτισης των διδύμων- Φωτογραφίες TLIFE

Τις δίδυμες κορούλες τους βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία κρατώντας αγκαλιά τις μικρές, Αριάνα και Φιλίπππα οι οποίες βαφτίστηκαν με 7 νονούς.

 

Νονοί τη μικρής Φιλίππα ήταν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη. Νονοί της μικρής Αριάνας η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

 

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφίες από την βάφτιση των διδύμων

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στον στο εκκλησάκι της Αγίας Άννα στο Πλατύ Γιαλό, με το ζευγάρι να έχει επιλέξει μια λιτή διακόσμηση στον εξωτερικό χώρο με φόντο την παραλία.

Το TLIFE και ο φωτογράφος, Πέτρος Χόντος βρέθηκαν Μύκονο και στην βάφτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Στο πλευρό τους διαρκώς, οι κουμπάροι τους, Μίλτος Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου, μαζί με τους υπόλοιπουν νονούς των κοριτσιών.

Καρέ – Καρέ η άφιξη των καλεσμένων στην Αγία Άννα:

Ο νονός, Μάνος Γαβράς

Ο γνωστός σχεδιαστής, Μάκης Τσέλιος

O PR manager, ΓΙώργος Ντάβλας

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος δίπλα στον Στέφανο Τανιμανίδη

Η Ελίνα Μπόμπα

Ο Ηλίας Μπόγδανος

Αμέσως μετά το τέλος της βάφτισης, ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τον κουμπάρο του, Μίλτο Καμπουρίδη, ο οποίος ήταν και ένας από τους επτά νονούς, πέταξαν τα νερά της κολυμπήθρας στην θάλασσα τηρώντας έτσι το το έθιμο.

Ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια με πισίνα της Μυκόνου – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/TLIFE

Read More

And More