Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Βραδινή έξοδος για δύο! [pics]

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρόλο που το πρόγραμμα και των δυο είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκουν πάντα λίγο χρόνο για τις αγαπημένες τους συνήθειες. Μια από αυτές είναι φυσικά και το θέατρο και γι’ αυτό οι δυο τους βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη στο θέατρο Ήβη.

Η Χριστίνα Μπόμπα που για πρώτη φορά φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην τηλεόραση με τη παρουσίαση το «The Voice» – με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό – έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της. Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε λευκό ζιβάγκο που συνδύασε με tartan φούστα και knee δερμάτινες μπότες.

Από το πλευρό της δεν έλειψε φυσικά ο αγαπημένος της Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος γνωρίζεται προσωπικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Όσο για την Χριστίνα Μπόμπα; Όπως ανέφερε στο Instagram story της θεωρεί τον προκάτοχο της Γιώργος Καπουτζίδη στο Voice ως… «δάσκαλό» της!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει και σκηνοθετεί την θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!»

“Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστόν, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους. Μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει!”

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More