Σάλος με διάσημο ηθοποιό! Κυκλοφόρησε βίντεο που πιάνει βίαια μια γυναίκα από τον λαιμό

Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα διεθνή media, με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Ezra Miller. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο ηθοποιός του Hollywood, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία “Fantastic Beasts”, φαίνεται να γίνεται αρκετά βίαιος απέναντι σε μια γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη σε μπαρ στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και όπως γράφει και το Variety, ο Ezra Miller διαπληκτίστηκε με μια άγνωστη, με συνέπεια να αρχίσει να την πνίγει…

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο του Flash σε επικείμενη ταινία της DC, ακούγεται να λέει σε μια καστανή νεαρή γυναίκα: «Θέλεις να παλέψουμε;». Στη συνέχεια, χάνει την ψυχραιμία του, την πιάνει από τον λαιμό και την ρίχνει στο πάτωμα με τον άνθρωπο που καταγράφει το εν λόγω βίντεο να κλείνει την κάμερα, φωνάζοντας στον Ezra Miller να σταματήσει.


Σύμφωνα με το Variety, το περιστατικό συνέβη την 1 Απριλίου στις 18.00 στο μπαρ Prikið Kaffihús, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό στην πρωτεύουσα της μικρής Ισλανδίας.

Πάντως, ούτε ο ίδιος ο Ezra Miller, ούτε όμως και η εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται έχουν κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο για το σοκαριστικό αυτό συμβάν.

Read More

And More