Σάλος με νέο ροζ βίντεο υποψήφιας παίκτριας του φετινού GNTM

Αναπόσπαστο αξεσουάρ της ερωτικής τους ζωής φαίνεται ότι έχουν κάνει τα κινητά τηλέφωνα πρωταγωνίστριες των realities, αφού τα ερασιτεχνικά βίντεο με προσωπικές στιγμές ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια.

Μετά τον σάλο που προβλήθηκε από το “πικάντικο” βίντεο με παίκτρια του Big Brother και αυτό με πρώην παίκτρια του MasterChef, δύσκολα θα πίστευε κάποιος, αν δεν υπήρχαν τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει σήμερα η Espresso, ότι και τρίτο κατά σειρά ροζ υλικό μέσα σε λίγες μέρες έχει διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σε βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και δύο δευτερολέπτων φέρεται να είναι υποψήφια του GNTM 3, η οποία έφτασε μέχρι τα bootcamp, αλλά δεν μπήκε στο σπίτι των wannabe supermodels.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα μισοσκότεινο δωμάτιο, στο οποίο το ζευγάρι έχει παραδοθεί στους νόμους της ηδονής, με τον σύντροφο της καλλονής να βιντεοσκοπεί με τη συναίνεσή της τις ερωτικές περιπτύξεις τους.

Πλέον, το υλικό κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό, έχει ανέβει στο διαδίκτυο και η κατάσταση δεν μαζεύεται. Δεν έχει γνωστό βέβαια ποιος ευθύνεται για τη διαρροή, που εκθέτει την καλλίγραμμη κοπέλα, η οποία θέλει να μπει στον χώρο του μόντελινγκ.

Read More

And More