Σαμάνθα Μίσοβιτς – Star Ελλάς 2022: Αυτός είναι ο τραγουδιστής με τον οποίο είναι σε σχέση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου τα Ελληνικά Καλλιστεία 2022 με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να βρίσκεται στην παρουσίαση της βραδιάς με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα.

Στο τέλος της βραδιάς η αγωνία χτύπησε κόκκινο για τις 12 υποψήφιες στις οποίες ανακοινώθηκαν και οι τίτλοι του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς. Επιτυχία για την Σαμάνθα Μίσοβιτς η οποία στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2022.

Αυτή όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 19χρονη Σαμάνθα καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς ζει μόνιμα στην Κρήτη και έχει καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία. Αν το όνομά της σας θυμίζει κάτι, η Σαμάνθα Μίσοβιτς την περσινή σεζόν συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Big Brother.

Η 19χρονη καλλονή διανύει μια όμορφη περίοδο και στα προσωπικά της, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή Ανδρέα Στεργιόπουλο, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και κατά καιρούς, έχουν δημοσιεύσει κοινά τους στιγμιότυπα στα social media.

Δες τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media:

Φωτογραφίες: Instagram

Δες επίσης: Σαμάνθα Μίσοβιτς – Σταρ Ελλάς 2022: Η πρώην παίκτρια του Big Brother κέρδισε τον πρώτο τίτλο στα Καλλιστεία

Read More

And More