Σαμαράς στην Κ.Ο : “O Παπανδρέου αποδέχθηκε να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία”

O κ.Σαμαράς ζήτησε εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: “Eκλογές θα γίνουν γιατί το ΠΑΣΟΚ σέρνεται μόνο του σε εκλογές.”

Ξεκινώντας κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ οτι τα έχει χαμένα και αναφερόμενος από την αρχή σε όσα έγινα χθες μεταξύ του ίδιου και του πρωθυπουργού είπε: “Ο τόπος χρειάζεται συνέπεια πολιτικής, όταν διάφοροι γύρω μας, άλλα λένε το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ.”

Αναφερόμενος στην στάση του κόμματός του τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ο κ.Σαμαράς είπε: “Ασκήσαμε επί ενάμιση χρόνο μια Αντιπολίτευση, όχι εύκολη, όχι συνηθισμένη. Και σίγουρα διαφορετική, πολύ-πολύ διαφορετική από εκείνη που είχε μάθει να ασκεί το ΠΑΣΟΚ. Δεν λαϊκίσαμε, όπως έκανε «καθ’ υπερβολήν, κατά συρροή και εξακολούθηση» πάντα το ΠΑΣΟΚ. Δεν κατεβάσαμε τον κόσμο στους δρόμους, όπως έκανε ανέκαθεν το ΠΑΣΟΚ. Δεν είπαμε «όχι σε όλα».
Δεν διστάσαμε να προσφέρουμε συναίνεση στο ΠΑΣΟΚ, ακόμα και χωρίς να μας το ζητήσει, στους κρίσιμους πρώτους μήνες, όταν μπορούσε ακόμα να αποφευχθεί η προσφυγή στο Μνημόνιο.
Δεν διστάσαμε να ψηφίσουμε πολλά νομοσχέδια που έφερε το ΠΑΣΟΚ για ψήφιση, όταν ήταν σωστά και χρήσιμα για τον τόπο, πράγμα που σχεδόν ποτέ δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ στην Αντιπολίτευση”.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More