Σαμπρίνα: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της! Η εντυπωσιακή τούρτα της τραγουδίστριας [pics]

Σαμπρίνα: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της! Η εντυπωσιακή τούρτα της τραγουδίστριας [pics] | tlife.gr

Τα γενέθλιά της είχε το Σαββάτο, η Σαμπρίνα και οι συνάδελφοί της αλλά και ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρο στην Πετρούπολη όπου εμφανίζεται, Μιχάλης Αμπαρτζάκης, της είχαν ετοιμάσει μία υπέροχη έκπληξη. Με τις πολύ καλές της φίλες, Ελένη Καρουσάκη και Ορθούλα Παπαδάκου, να τα έχουν συνδιοργανώσει όλα, η Σαμπρίνα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν η Ορθούλα, ανέβηκε στην πίστα, κρατώντας στα χέρια της, μία τούρτα-υπερπαραγωγή με τη φωτογραφία της πάνω.

Η Ελένη Καρουσάκη, ο Γιώργος Δασκουλίδης αλλά και το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, της τραγούδησαν το Happy Birthday! Το πάρτι γενεθλίων της, όπου το παρών τους έδωσαν δεκάδες φίλοι της, ανάμεσά τους και ο Άγγελος Διονυσίου, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δες φωτογραφίες:

«Ναι ναι νιώθω βασίλισσα!! Με τόσες ευχές από εσάς οι μισές να πραγματοποιηθούν φτάνει και περισσεύει!! Το βασίλειο μας είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και αγαπάμε, υγεία!! Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, και εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Σαμπρίνα στο Facebook, απολαμβάνοντας τα 50α γενέθλιά της.

READ more