Σαμπρίνα: Όσα αποκαλύπτει για την… απιστία!

Η Σαμπρίνα είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με αναρίθμητες επιτυχίες. Φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από την συμμετοχή της στο show του ANT1, Your Face Sounds Familiar. Η σέξι τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και στην Σάσα Σταμάτη και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αν είναι ερωτευμένη, αν την έχουν απατήσει αλλά αν έχει αδικηθεί στον χώρο της showbiz.

Σε ενοχλεί που οι περισσότεροι έμειναν στην σέξι εικόνα σου και όχι στην φωνή σου;
Όσοι το έκαναν αυτό, νομίζω ότι το έκαναν εσκεμμένα. Είναι οι γνωστές κακίες. Όταν κάποιος θέλει να σε πειράξει, επειδή δεν σε γουστάρει για κάποιον δικό του λόγο, θα γυρίσει να σου την πει έτσι. Νομίζουν ότι θα “πονέσω” αν πουν ότι είμαι σέξι και δεν τραγουδάω. Το θεωρώ πολύ ξεπερασμένο πια το στυλάκι “σου την λέω”.
Έχεις αισθανθεί αδικημένη;
Αδικημένη έχω αισθανθεί μόνο με κακίες. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν κυνήγησα πολύ την δουλειά, γιατί και ο γιος μου ήταν πολύ μικρός – δεν ήταν όλα εύκολα. Γενικά απέχω από τις δημόσιες σχέσεις. Τις απεχθάνομαι.

Είσαι ερωτευμένη;
Όχι. Εδώ και πολύ μεγάλη περίοδο δεν είμαι. Δεν έχω ερωτευτεί κάποιον. Ίσως όταν μεγαλώνεις ψάχνεις περισσότερο κάποια πράγματα. Δεν είμαι 20 χρονών για να κοιτάω αν έχει γυμνασμένα μπράτσα ή ωραία μάτια.

Σε έχουν απατήσει;
Εννοείται. Είναι δυνατόν να μην με έχουν απατήσει; Τι να κάνω; Στεναχωρήθηκα, αλλά μου πέρασε μετά. Το έμαθα, βέβαια, τελευταία. Ο κερατάς, ως συνήθως τελευταίος το μαθαίνει. Δεν το βρίσκω τραγικό, μπορεί να συμβεί.

Read More

And More