Σαν δυο σταγόνες νερό! Η απίστευτη ομοιότητα του Archie με τον πρίγκιπα Harry!

Το πρώτο του μεγάλο ταξίδι στην Αφρική κάνει αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας Archie, γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και όπως καταλαβαίνεις τους έχει τρελάνει όλους. Ο μικρός που είναι μόλις τεσσάρων μηνών μοιάζει απίστευτα με τον μπαμπά του και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και η ίδια η Meghan Markle.

Με αφορμή τις ατελείωτες ερωτήσεις που θα έχει δεχτεί η Δούκισσα του Sussex, αναφορικά με το σε ποιον μοιάζει ο γιος της, η πρώην ηθοποιός και μητέρα του μικρού Archie Harisson ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον σύζυγό της μικρό στην αγκαλιά της μαμάς του Νταϊάνας και τον Archie στην αγκαλιά της, κάνοντας την σύγκριση.

«Ο μπέμπης Archie Harrison και ο μπαμπάς του πρίγκιπας Harry στην ίδια ηλικία. Δεν μοιάζουν πάρα πολύ;», αναφέρει η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Meghan Markle στο Instagram!

Η φωτογραφία της Meghan Markle

Φυσικά, τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ και τα ξένα media έσπευσαν να βρουν παλιές φωτογραφίες με τον μικρό Harry για να κάνουν τη σύγκρισή. Και όπως καταλαβαίνεις όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα, πως πρίγκιπας Harry και πρίγκιπας Archie μοιάζουν σαν… δυο σταγόνες νερό!

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι στο Cape Town:

Φωτογραφίες: Instagram, reuters

Read More

And More