ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ:Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΙ ΓΚΑΛΟΡ

Info

Βαθμολογία

**

Πρωταγωνιστές

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΛΓΚΕΙΤ, ΝΙΚ ΝΟΛΤΕ, ΜΠΕΤΙ ΜΙΝΤΛΕΡ, ΜΑΙΚΛ ΚΛΑΡΚ ΝΤΑΝΚΑΝ, ΤΖΕΙΜΣ ΜΑΡΣΝΤΕΝ, ΚΡΙΣ Ο ΝΤΟΝΕΛ, ΣΟΝ ΧΕΙΖ, ΤΖΟ ΠΑΝΤΟΛΙΑΝΟ, ΝΙΛ ΠΑΤΡΙΚ ΧΑΡΙΣ, ΚΑΤ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Σκηνοθεσία

ΠΕΙΤΟΝ ΡΙΝΤ

Σενάριο

ΡΟΝ ΤΖ. ΦΡΙΝΤΜΑΝ, ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΣΙΤΣ

Διάρκεια

83′

Χρονολογία παραγωγής

2010

Είδος ταινίας

ΠΑΙΔΙΚΗ

Χώρα παραγωγής

ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Υπόθεση

Στην αρχέγονη μάχη μεταξύ γάτας και σκύλου, ένα τρελαμένο αιλουροειδές πάτησε πατούσα και το παρατράβηξε. Η Κίτι Γκαλόρ, πρώην πράκτορας του οργανισμού αντικατασκοπείας των γατών ΜΙΑΟΥ, αυτονομήθηκε και κατέστρωσε ένα διαβολικό σχέδιο που θα γονατίσει όχι μόνο τους σκύλους, αλλά και τους πρώην αιλουροειδείς συναδέλφους της, καθηλώνοντας όλο τον κόσμο υπό τα γαμψά και ακονισμένα νύχια της.

Αντιμέτωποι με την αναπάντεχη και άνευ προηγουμένου απειλή, γάτες και σκύλοι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην ιστορία, σχηματίζοντας μια μάλλον απίθανη συμμαχία προκειμένου να σώσουν, τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους στην ταινία “Σαν το Σκύλο με τη Γάτα 2: Η Εκδίκηση της Κίτι Γκαλόρ”, μια 3D κωμωδία που συνδυάζει live δράση με μαριονέτες τελευταίας τεχνολογίας και computer animation. Ήρθε η ώρα να δείξουν όλοι τα νύχια τους.

Κριτικη

Υπάρχουν παιδικές ταινίες που είναι αληθινά αριστουργήματα όπως είναι το Up η το Wally-e . Υπάρχουν παιδικές ταινίες σίκουελ όπως το Toy story που το 3 ήταν καλυτερο από τα άλλα 2. Ο Σκύλος και η γάτα ανήκει στην κατηγορία Scary movie(ταινίες που διακωμωδούν ταινίες) η οποία λέγεται και αλλιώς όσα δεν πιάνει η αλεπού…..!

Τα πιτσιρίκια βέβαια θα τα τρελάνει και σε 3d ακόμα πιο πολύ , μια καλη έξοδος την Κυριακή το πρωί με τους μικρούς τυράννους . Εξάλλου τι είναι 83 λεπτά μπροστά στην αιωνιότητα!

Επιμέλεια/Κριτική: Καζιάνης Γιώργος

Read More

And More