Σάντρα Βουτσά για διαμάχη με Θεανώ Παπασπύρου: “Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά – Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ το όνομα του πατέρα μου”

Μετά την κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ της πρώην συζύγου του αείμνηστου Κώστα Βουτσά Θεανώς Παπασπύρου και της πρώτης κόρης Σάντρας Βουτσά, που απέκτησε από το γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ, η υπόθεση φαίνεται να συνεχίζεται αφού σήμερα η Σάντρα σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού, είπε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της κ. Παπασπύρου κυρίως γιατί εκείνη δημοσιοποίησε προσωπικά της δεδομένα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Κώστας Βουτσάς, αγαπούσε πολύ την τέχνη, ήταν συλλέκτης και μέσα στα χρόνια, είχε αγοράσει 70 πίνακες ζωγραφικής μεγάλης αξίας. Εκείνος επειδή εμπιστευόταν τη Θεανώ Παπασπύρου, της είχε ζητήσει να αποθηκεύσει του πίνακες αυτούς και όταν εκείνος πεθάνει, να τους μοιράσει με κλήρωση στις 3 κόρες του. Όταν λοιπόν η Σάντρα της ζήτησε τους πίνακες που της αντιστοιχούν εκείνη της απάντησε: 

“Η Θεανώ Παπασπύρου μου το δήλωσε ως τελεσίγραφο: Οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”.

Μάλιστα η Θεανώ Παπασπύρου απάντησε μέσα από το Πρωινό για το θέμα, λέγοντας πως η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί της περιουσίας του πατέρας της κάτι που ενόχλησε τη Σάντρα.

Η Σάντρα είπε σήμερα στη Ναταλία Γερμανού: 

“Είναι προσωπικό δεδομένο και είναι παράνομο να το πεις δημόσια. Εγώ δεν μίλησα για περιουσία. Μίλησα για το συγκεκριμενο πράγμα που ήταν σαν δώρο. Ο πατέρας μου ήταν γνωστός συλλέκτης. Αγόραζε με τα δικά του λεφτά αυτούς τους πίνακες για τις 3 του κόρες ως δώρο. Εγώ για αυτούς τους πίνακες μίλησα. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να μεταφέρει τους πίνακες. Και ο πατέρας μου είχε πει να τους κρατήσει και να τους μοιράσει στις 3 αδελφές όταν έρθει η ώρα. Αυτή ήταν η επιθυμία του. 

Δεν θέλω να μπλέξω τις αδελφές μου γιατί είναι σε λεπτή θέση αφού πρόκειται για τη μητέρα τους. Από δω και πέρα σκέπτομαι πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό γιατί η κ. Παπασπύρου  άνοιξε έναν δύσκολο δρόμο λέγοντας δημόσια τα προσωπικά μου δεδομένα. Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου τον κ. Καπερνάρο. Έχει μια στάση επιθετική απέναντί μου.

Και θέλω να πω και κάτι που γράφτηκε ότι πήγα να εκμεταλλευτώ το όνομα του πατέρα μου. Θέλω να πω ότι δεν έγινα τωρα κόρη του Κώστα Βουτσά… Ήμουν πάντα και ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα το όνομά του για να κερδίσω κάτι” συμπλήρωσε η Σάντρα

Διάβασε εδώ: Θεοδώρα Βουτσά μετά την κόντρα μεταξύ Σάντρας και τη μητέρας της: “Λέγονται πολλά που τραβάνε την προσοχή σε ψεύδη”

Read More

And More