Σάντρα Βουτσά – Θεανώ Παπασπύρου: Στα δικαστήρια για τον “θησαυρό” του Κώστα Βουτσά

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει ο «πόλεμος» για τον «θησαυρό του Κώστα Βουτσά και συγκεκριμένα για τους πίνακες ανεκτίμητης αξίας που είχε ο αείμνηστος ηθοποιός.

Η συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερα από 70 έργα πολύ γνωστών ζωγράφων, με κάποια από αυτά μάλιστα να είναι πολύ μεγάλης αξίας, αφού μιλάμε για πίνακες του Νίκου Εγγονόπουλου, του Γιάννη Γαϊτη, του Αλέκου Φασιανού, του Κωνσταντίνου Βολανάκη και πολλών άλλων πολύ σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν από το χρηματιστήριο της τέχνης μιλούν για μια συλλογή αξίας εκατομμυρίων ευρών.

Διάβασε επίσης: Σάντρα Βουτσά: Έντονη κόντρα με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, Θεανώ Παπασπύρου για τον “θησαυρό” του

Ο Κώστας Βουτσάς ήθελε αυτός ο θησαυρός να μοιραστεί στα παιδιά του και μάλιστα, για να μην αδικηθεί κανείς, αυτό να γίνει με κλήρωση. Μετά τον θάνατό του όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελε, αφού, όπως καταγγέλλει η μεγάλη του κόρη, Σάντρα Βουτσά, η δεύτερη γυναίκα του πατέρα της, Θεανώ Παπασπύρου, δεν τους παραχωρεί στα παιδιά του, λέγοντας ότι είναι δικοί της. Οι πίνακες βρέθηκαν στα χέρια της Θεανώς, γιατί όπως έχει πει, είχε βρει τον κατάλληλο χώρο για να φυλαχθούν.

Η Σάντρα Βουτσά μη έχοντας άλλο τρόπο ώστε να εκπληρωθεί η επιθυμία του πατέρα της, απευθύνθηκε στον γνωστό και καταξιωμένο δικηγόρο, Βασίλη Καπερνάρο για τις επόμενες κινήσεις της, αφού η Θεανώ Παπασπύρου δε συζητά το θέμα και δεν εμφανίζει τους πίνακες.

Ο κ. Καπερνάρος, αφού μελέτησε όλα τα στοιχεία, δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη στην On Time ότι είναι θέμα χρόνου για να προχωρήσει στις νομικές ενέργειες που έχει σκοπό να κάνει. «Οπωσδήποτε θα γίνουν νομικές ενέργειες, είναι θέμα χρόνου. Μόλις έχω όλα τα στοιχεία που θέλω, θα προχωρήσουμε άμεσα.

Διάβασε επίσης: Θεανώ Παπασπύρου: “Όλοι οι ισχυρισμοί της Σάντρας Βουτσά είναι αναληθείς, ανακριβείς και κακόβουλοι”

Read More

And More