Σαπουνο-μανία… Τι θα δούμε σήμερα !

Η ζωή της άλλης (Mega)

Στο νοσοκομείο, η Ξένια προσπαθεί να βοηθήσει την Λέλα, μέχρι να βρεθούν οι δικοί της. Η μικρή όμως πανικόβλητη επιχειρεί να το σκάσει. Η Κάτια γεμάτη αμφιβολίες για την Ξένια βάζει ντετέκτιβ να την παρακολουθήσει. Η Θάλεια ετοιμάζεται για έξοδο με τον Γιάννη, με την συνοδεία του Στέφανου, που θα δει από μακριά το αγόρι της. Η Ντορίτα πιέζει την Μαίρη να της αποκαλύψει το όνομα του εραστή της.

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Η Αντιγόνη προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να πάψει να ψάχνει για διαθήκες-φαντάσματα και να ασχοληθεί με το ποιος την παγίδεψε στον φόνο τού Χατζηβασιλείου. Ο Λουκάς και η Νόρα, με τη βοήθεια του Πέτρου, προσπαθούν να βρουν αν η δολοφονία της συμβολαιογράφου Καλφοπούλου σχετίζεται με τη διαθήκη Λαζαρίδη. Η Μελίτα συζητάει με τον Στέφανο το ενδεχόμενο να φτιάξουν μια νέα ζωή στο Παρίσι, μακριά από όλους και όλα. Ο Στέφανος της επισημαίνει ότι μια τέτοια κίνηση προϋποθέτει να βγάλει διαζύγιο με την Εύα και να επισημοποιήσει τη σχέση του μαζί της, για να μπορέσουν να πάρουν και την Νεφέλη μαζί τους. Η παρέα περνάει τη νύχτα στην κατασκήνωση και ζει στιγμές χαλάρωσης. Επειδή ο κίνδυνος για την Εύα και το παιδί παραμένει υπαρκτός, ο Σταυρίδης προτείνει ένα σατανικό σχέδιο το οποίο γίνεται αποδεκτό από όλη την παρέα και μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή.

Κάρμα (ΑΝΤ1)

Τα γράμματα της Γκρέτα προς την γιαγιά της Σμαράγδας φέρνουν καινούρια στοιχεία για την ζωή της στην επιφάνεια. Ο Ηρακλής προσπαθώντας να ξεθάψει το παρελθόν του Νεόφυτου στέλνει με το ζόρι την Παυλίνα στην Κύπρο να τον κατασκοπεύσει. Η Αθηνά πληγωμένη από την επιθυμία του Στέφανου να βλέπει τη Σμαράγδα αντιδρά σπασμωδικά και τον μαλώνει. Ο Ηρακλής βλέποντας ότι οι πιθανότητες να κερδίσει την επιμέλεια του Στέφανου λιγοστεύουν, πλησιάζει την Σμαράγδα με μια καινούρια πρόταση…

Read More

And More