Sarah Jessica Parker: Στηρίζει την Cynthia Nixon στην απόφασή της να κατέβει στον πολιτικό στίβο! [pics]

Μπορεί οι τελευταίες φήμες να ήθελαν την Sarah Jessica Parker να μην υποστηρίζει την Cynthia Nixon στην υποψηφιότητά της για Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, αλλά αυτό άλλαξε με μία ανάρτηση της στο Instagram. H τηλεοπτική Carrie Bradsaw στηρίζει έμπρακτα την πρώην συμπρωταγωνίστριά της και την απόφασή της να κατέβει στον πολιτικό στίβο. Η Sarah Jessica ανέβασε μία φωτογραφία της “Miranda” του Sex and the city, την οποία συνόδευσε με τα καλύτερα λόγια για την διάσημη ηθοποιό.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του HBO αποκαλεί, μεταξύ άλλων, την Cynthia Nixon μητέρα, μαχήτρια, ακτιβίστρια, καλή φίλη και αδερφή – εντός και εκτός οθόνης – ενώ δηλώνει δημόσια την αγάπη αλλά και τη στήριξη προς το πρόσωπό της. Η Sarah Jessica Parker τονίζει πως η υποψήφια για Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης έχει την ψήφο της.

Να θυμίσουμε πως και η Kim Cattrall στηρίζει έμπρακτα την Cynthia Nixon! Η Samantha Jones είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Υποστηρίζω και σέβομαι το δικαίωμα όλων των πρώην συμπρωταγωνιστριών μου να επιλέγουν οι ίδιες την καριέρα τους».

Read More

And More