Σαρλίν του Μονακό: Αγέλαστη στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου σε νέα κοινή εμφάνισή τους – Φωτογραφίες

Μια νέα δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου πραγματοποίησε η Σαρλίν του Μονακό.

Το ζευγάρι έδωσε στο παρών στο Grand Prix της Formula 1 το απόγευμα της Κυριακής 28/5 στο Μονακό και μάλιστα βράβευσε και τους νικητές.

Η Σαρλίν του Μονακό απένειμε το τρόπαιο στον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, ενώ ο Αλβέρτος βράβευσε τον Μαξ Φερστάπεν, που σημείωσε την 4η φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με την πριγκίπισσα Σαρλίν σχολιάστηκε έντονα από τα ξένα μέσα, με τους περισσότερους να στέκονται για μια ακόμη φορά, στην διάθεσή της, αφού ήταν αγέλαστη. 

Να θυμίσουμε πως το 2021 απουσίαζε από την F1 σημαίνοντας συναγερμό ότι κάτι δεν πάει καλά στον γάμο της και σηματοδοτώντας την έναρξη μιας τουλάχιστον 11μηνης εξαφάνισης στη Νότια Αφρική που έληξε με τον εγκλεισμό της σε κλινική ψυχικής υγείας στην Ελβετία προκειμένου να βρει τον εαυτό της.

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για την ίδια, αφού υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στη Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια των 10 μηνών της παραμονής της εκεί, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε για αρκετούς μήνες και σε μια ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

Το τελευταίο διάστημα έδειχνε να έχει βρει τα πατήματά της, μετά την τελευταία εμφάνισή της όμως, οι φήμες πήραν φωτιά ξανά.

Φωτογραφίες: Splash /IdealImages

Read More

And More