Σαρλίν του Μονακό: Εγκατέλειψε ξανά το Παλάτι – Αναρρώνει σε μυστική τοποθεσία

Ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά της Σαρλίν του Μονακό, η οποία ξεκίνησε να μένει στη Νότια Αφρική από τον περασμένο Μάιο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου και φαίνεται πως η διαμονή της συνεχίζεται.

Η τελευταία εγχείρηση που έκανε στην Αφρική η Σαρλίν του Μονακό πήγε πολύ καλά, με αποτέλεσμα να καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι της μετά από οκτώ μήνες. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, ανακοινώθηκε επίσημα ότι δεν θα ήταν σε θέση να παραστεί στους εορτασμούς για την εθνική εορτή του Μονακό.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Monaco Matin» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του βρίσκεται και πάλι κάπου μακριά από τον ίδιο και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους.

Ο ίδιος μάλιστα, αναφέρει ότι η Σαρλίν έχει μεταφερθεί σε μυστική τοποθεσία όπου αναρρώνει. «Είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμα ξεκούραση και ηρεμία», είπε. «Δεν βρίσκεται στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με ανάπαυση και παρακολούθηση».

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προβλήματα στο γάμου του ζευγαριού, μετά τη μακρόχρονη απουσία της από το Μονακό.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, σε δηλώσεις του έχει αρνηθεί ότι οι δυο τους αντιμετωπίζουν προβλήματα, όμως τέτοιες εικασίες υπάρχουν ήδη από την ημέρα του γάμου τον Ιούλιο του 2011, όταν η Σαρλίν πήρε το παρωνύμιο «απρόθυμη πριγκίπισσα» μετά από ανεπιβεβαίωτες αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι δεν ήθελε να ολοκληρώσει την τελετή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ίδια είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να το σκάσει από το Μονακό άλλες τρεις φορές.

Πηγή φωτογραφιών: Splash /Ideal Images

Read More

And More