Σαρλίν του Μονακό: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, οι απιστίες του Αλβέρτου, τα παιδιά εκτός γάμου και η εξαφάνιση

Εννέα μήνες μετά την «απομόνωση» στην Αφρική, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επέστρεψε στην οικογένειά της, τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δύο παιδιά τους, την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον πρίγκιπα Ζακ. Η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε εξαφανιστεί και ζούσε μακριά τους, καθώς προέκυψε σοβαρή λοίμωξη ωτορινολαρυγγικής φύσης μετά την επέμβαση ανύψωσης ιγμορείου και οστικού μοσχεύματος πριν από το ταξίδι της στη Νότια Αφρική.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα, η «θλιμμένη πριγκίπισσα», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν, εμφανίζεται με κοντό αγορέ μαλλί και δείχνει καταβεβλημένη.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, όμως, ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν αποφάσισε να ξυρίσει το μισό κεφάλι της και να υιοθετήσει ένα look που δεν συνάδει με τους γαλαζοαίματους. Το… punk look, που παρουσίασε η Σαρλίν σε χριστουγεννιάτικη γιορτή, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε αρνητικά. Η εικόνα της πια δεν θύμιζε σε τίποτα την εντυπωσιακή πριγκίπισσα που στεκόταν αθόρυβα στο πλευρό του Αλβέρτου από το 2005, όπου εκείνος ανέβηκε στον θρόνο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Η δέκατη επέτειος με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, οι απιστίες και τα εξώγαμα τέκνα

Τον περασμένο Ιούλιο, η Σαρλίν και ο Αλβέρτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια έγγαμου βίου, αλλά η επέτειος τους βρήκε χωριστά. Μάλιστα, αυτό στάθηκε η αφορμή να φουντώσουν και πάλι οι φήμες που τους ήθελαν να παίρνουν χωριστούς δρόμους από έναν γάμο που εκείνη δεν ήθελε ποτέ στην πραγματικότητα.

Ήταν το 2011, όταν φήμες ήθελαν την πρώην κολυμβήτρια να προσπαθεί να το σκάσει λίγο πριν από την τελετή, όταν έμαθε τα νέα για ένα ακόμα εξώγαμο του μέλλοντος -τότε- συζύγου της που ζητούσαν αναγνώριση. 

Το σκάνδαλο ταλάνιζε το Παλάτι και το γεγονός ότι εκείνη αποπειράθηκε να φύγει τρεις φορές μακριά του, πριν παντρευτούν, θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερους τριγμούς. Το προηγούμενο διάστημα, είχε μάθε ότι ο Αλβέρτος είχε ήδη άλλα δύο, τον Αλεξάντερ (ένα αγόρι με μία αεροσυνοδό από το Τόγκο που αναγνώρισε επίσημα το 2005) και μία κόρη, την Τζάσμιν με μία γυναίκα από την Καλιφόρνια.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τα δάκρυα ανήμερα της τελετής; Τότε όλοι πίστεψαν πως το κλάμα της ήταν κλάμα απελπισίας για την απόφαση να εγκλωβιστεί σε έναν γάμο- φυλακή. Το νευριασμένο βλέμμα του πρίγκιπα Αλβέρτου μαρτυρούσε ότι κάτι άλλο γινόταν. «Οι καλεσμένοι μεταξύ τους έλεγαν ότι είναι από αυτούς τους γάμους όπου σε 10 χρόνια η νύφη θα ομολογήσει στην τηλεόραση ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος, αλλά αισθανόταν ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον παντρευτεί. Ο γάμος αυτός ήταν μια πλούσια παράσταση αλλά μια πρόχειρη επιχείρηση» είχε αναφέρει τότε στη New York Post ένας από τους προσκεκλημένους.

Άλλωστε, ο Αλβέρτος ήταν πάντα για τους περισσότερους ένας άντρας με πολλά φλερτ (ανάμεσά τους την Μπρουκ Σιλντς, την Ναόμι Κάμπελ και την Γκουίνεθ Πάλτροου) και πολυτάραχη ζωή. Περίπου δύο χρόνια μετά, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο Times Weekend Magazine, η Σαρλίν θα δηλώσει, προσπαθώντας να… μαζέψει τα «ασυμμάζευτα»: «Όλα ήταν τόσο έντονα και τα συναισθήματα τόσο ανάμεικτα εκείνη τη μέρα –κυρίως εξαιτίας των φημών- και προφανώς η ένταση συσσωρεύτηκε, γι’ αυτό και ξέσπασα σε κλάματα αμέσως μετά την τελετή».

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, πολλές φορές έχουν υπάρξει φήμες για διαζύγιο. Ωστόσο, σκανδαλοθηρικά περιοδικά υποστηρίζουν πως ο Αλβέρτος την κρατά δέσμια, εκβιάζοντάς την για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο έγγαμος βίος της Σαρλίν με τον Αλβέρτο δεν μοιάζει με παραμύθι και κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξει…. 

Πηγή φωτογραφιών: splash, instagram

 

Read More

And More