Σαρλίν του Μονακό: Η εξομολόγηση για την τελευταία εγχείρηση πριν επιστρέψει στο σπίτι της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό αναμένεται να επιστρέψει στο Παλάτι μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου από τη Νότια Αφρική, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η πρόσφατη – και τελευταία- εγχείρηση «πήγε πολύ καλά». Ήταν η τελευταία στην οποία έπρεπε να υποβληθεί μετά τη λοίμωξη της ΩΡΛ.

Στην τελευταία ανάρτηση στο Instagram, η Σαρλίν του Μονακό γνωστοποίησε ένα απόσπασμα από το podcast, στο οποίο μίλησε για τον ιό της μόλυνσής της και τις ελπίδες της να επιστρέψει σύντομα στο Μονακό.

«Ήρθα στη Νότια Αφρική για να επιβλέψω κάποια έργα του ιδρύματος. Ήμουν αδιάθετη εκείνη τη στιγμή, εν αγνοία μου και είχα μια λοίμωξη που αντιμετωπίστηκε αμέσως» ανέφερε η Σαρλίν του Μονακό.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, με καθήλωσε για μερικούς μήνες εδώ στη Νότια Αφρική. Προχώρησα σε μια διαδικασία που ήταν πολύ επιτυχημένη και νιώθω τώρα πολύ πιο δυνατή. Χρειάζεται να ακολουθήσω μια ακόμη διαδικασία και μετά ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι, στα παιδιά μου που μου λείπουν τρομερά και νομίζω ότι αν υπάρχει κάποια μαμά εκεί έξω που έχει χωρίσει από τα παιδιά της εδώ και μήνες θα νιώθει ακριβώς όπως εγώ».

Δες την ανάρτηση της Σαρλίν του Μονακό:

Read More

And More