Σαρλίν του Μονακό: Η επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δεν έδωσε το παρών στους εορτασμούς για την ημέρα του Sainte Devote, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δυο παιδιά τους που για ακόμη μια χρονιά ήταν εκεί. Μάλιστα, το παλάτι έκδωσε ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έχασε φέτος την παραδοσιακή τελετή, ενώ το παλάτι αποκάλυψε με επίσημη ανακοίνωση ότι αναρρώνει καλά, αλλά πως θα χρειαστεί κι άλλη ξεκούραση καθώς και οδοντιατρική περίθαλψη για μερικές ακόμη εβδομάδες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρευρεθεί στους φετινούς εορτασμούς του Sainte Dévote.

Πρόσθεσε επίσης πως η πριγκίπισσα Σαρλίν στέλνει τις καλύτερες ευχές της στο λαό του Μονακό και μόλις το επιτρέψει η υγεία της, ανυπομονεί να περάσει χρόνο με τους Μονεγάσκους.

Η Σαρλίν εισήχθη σε άγνωστη θεραπευτική μονάδα τον Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ο Αλβέρτος δεν διευκρίνισε την ακριβή αιτία της ασθένειας της Σαρλίν, αν και δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για την πλήρη θεραπεία της. Την επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More