Σαρλίν του Μονακό: Μιλάει πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας της μετά τη σοβαρή λοίμωξη

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό βρίσκεται μακριά από τον σύζυγό της Αλβέρτο και την οικογένεια της, εξαιτίας της σοβαρής περιπέτειας που περνά με την υγεία της. 

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται στη Νότια Αφρική, καθώς διαγνώστηκε με λοίμωξη στο αυτί, στο λαιμό και στη μύτη. Η πριγκίπισσα Σαρλίν αποκάλυψε στο κανάλι News 24 ότι η μόλυνση ξεκίνησε μετά από μια επέμβαση στη στοματική κοιλότητα, ενώ της δόθηκε και μόσχευμα.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα του Μονακό εξομολογήθηκε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πως είχε πάθει λοίμωξη μέχρι τη στιγμή που επισκέφτηκε γιατρό μετά από έναν αφόρητο πόνο στα αυτιά. Η Σαρλίν ανέφερε επίσης ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι της καθώς δεν επιτρέπεται να πετάξει πάνω από τα 20.000 πόδια… 

Σαρλίν του Μονακό: Η θλιμμένη πριγκίπισσα κάνει βιντεοκλήση με τα παιδιά της – 7 μήνες μακριά τους

Να σου θυμίσουμε, ότι όλα ξεκίνησαν, όταν η πριγκίπισσα Σαρλίν ταξίδεψε στη Νότια Αφρική, με αφορμή μια αποστολή για τη διατήρηση της άγριας ζωής και την μάχη κατά της λαθροθηρίας. Ωστόσο, ενώ θα επέστρεφε πίσω τον Μάιο, μια λοίμωξη ΩΡΛ την κρατά «φυλακισμένη» εκεί και υποβάλλεται σε πολλές, περίπλοκες επεμβάσεις.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image

Read More

And More