Σαρλίν του Μονακό: Πώς άλλαξε ριζικά η ζωή της! Από την απόλυτη δυστυχία και τα προβλήματα υγείας, σε μία ήρεμη ζωή

Μετά από μία αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωή της, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τα πατήματά της, έχοντας γυρίσει σελίδα οριστικά στο παρελθόν.

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για την ίδια, αφού υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στη Νότια Αφρική, κατά τη διάρκεια των 10 μηνών της παραμονής της εκεί, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε για αρκετούς μήνες και σε μια ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

Πιο συγκεκριμένα, η Σαρλίν του Μονακό είχε διαγνωσθεί με λοίμωξη στο αυτί, στο λαιμό και στη μύτη. Η ίδια είχε αποκαλύψει στο κανάλι News 24 ότι η μόλυνση ξεκίνησε μετά από μια επέμβαση στη στοματική κοιλότητα, ενώ της δόθηκε και μόσχευμα.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα του Μονακό είχε εξομολογηθεί ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πως είχε πάθει λοίμωξη μέχρι τη στιγμή που επισκέφτηκε γιατρό μετά από έναν αφόρητο πόνο στα αυτιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν επιτρεπόταν να πετάξει πάνω από τα 20.000 πόδια…

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι ακόμα εύθραυστη και δεν θέλω να βιάζομαι. Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και πολύ επίπονο. Όπως όλοι μας, έτσι και εμείς είμαστε άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα και αδυναμίες. Μόνο που η οικογένειά μας είναι εκτεθειμένη στα Μέσα και η παραμικρή αδυναμία μας αναμεταδίδεται», είχε δηλώσει η ίδια εκείνη την περίοδο σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Monaco Matin.

Η επιστροφή στο Μονακό και η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Σαρλίν του Μονακό μετά από αρκετούς μήνες απομόνωσης, και χωρίς να έχει πραγματοποίησει καμία δημόσια εμφάνιση, πλέον είναι έτοιμη να επιτρέψει στην καθημερινότητά της και στα στα βασιλικά της καθήκοντα ενώ δείχνει καλύτερα από ποτέ.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η πριγκίπισσα Σαρλίν έδωσε το παρών στα βραβεία Princess Grace Awards στη Νέα Υόρκη και στο Grand Prix του Μονακό, πιο ανανεωμένη και ευδιάθετη από ποτέ. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Daily Mail», πηγές λένε ότι η μεταμόρφωσή της οφείλεται στην αυξανόμενη αφοσίωσή της στην καθολική της πίστη, καθώς και στους γονείς της, Λινέτ και Μάικ, που μετακόμισαν πλέον μαζί της στο πριγκιπάτο, από την πατρίδα τους, τη Νότια Αφρική.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

«Η οικογένειά μου και όσοι αγαπώ είναι ο βράχος μου», δήλωσε η πριγκίπισσα Σαρλίν σε μια σπάνια συνέντευξη κατά τη διάρκεια των διακοπών της Πρωτοχρονιάς. «Προσεγγίζω το μέλλον βήμα προς βήμα, ημέρα με την ημέρα», πρόσθεσε η πριγκίπισσα, καθώς καθόταν σε ένα περίτεχνο σαλόνι στο παλάτι του Μονακό, των 862 δωματίων, την επίσημη κατοικία του οίκου Γκριμάλντι εδώ και σχεδόν 800 χρόνια.

Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως η μεταμόρφωση της Σαρλίν ευθύνεται και στον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος στάθηκε δίπλα της και δίπλα στα παιδιά τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η αλλαγή στέγης

Σύμφωνα με την «Daily Mail», το ζευγάρι μετακόμισε από το σπίτι του στα προάστια του Γιοχάνεσμπουργκ για να ζήσει μόνιμα στην περιοχή του Μονακό. Συγκεκριμένα, για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κόρη τους, μετακόμισαν σε ένα επιβλητικό ακίνητο στο La Turbie, ένα γαλλικό χωριό δίπλα στο πριγκιπάτο.

«Αυτό έκανε τη διαφορά», δήλωσε πηγή του παλατιού στο Μόντε Κάρλο που γνωρίζει τον Αλβέρτο και τη Σαρλίν εδώ και πολλά χρόνια. «Οι Γουίτστοκ έχουν μετακομίσει σε ένα σπίτι που απέχει μόλις λίγα λεπτά οδήγησης από τη Σαρλίν και συναντιούνται συνεχώς. Την κάνουν να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά και της θυμίζουν την πολύ πιο ανέμελη ζωή που απολάμβανε στη Νότια Αφρική, πριν γίνει πριγκίπισσα του Μονακό».

Ένας άλλος παράγοντας που συνέβαλε στη μεταμόρφωσή της είναι η ολοένα και αυξανόμενη πίστη της στον καθολικισμό, τον οποίο ασπάστηκε -ενώ η ίδια ήταν οπαδός του προτεσταντισμού- όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο, το 2011.

«Σοβαρή ασθένεια και άλλα προσωπικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των συζυγικών θεμάτων, ώθησαν τη Σαρλίν να στραφεί στον Θεό όσο περισσότερο μπορεί. Εμπνέεται από τον καθολικισμό, ο οποίος τη βοήθησε να περάσει κάποιες πολύ σκοτεινές στιγμές» δήλωσε στην εφημερίδα πηγή από το παλάτι του Μονακό.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου η Σαρλίν του Μονακό θα γιορτάσει τα 45α γενέθλια της πιο δυνατή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Images, Instagram

Read More

And More