Σαρλίν του Μονακό: Τα δημοσιεύματα για την υγεία της, η διάψευση από το Παλάτι και ο Ρώσος Κροίσος στο πλευρό της

Ερωτηματικά έχει δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα, η συμπεριφορά της Σαρλίν του Μονακό, η οποία ξεκίνησε να μένει στη Νότια Αφρική από τον περασμένο Μάιο μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, επέστρεψε στο Μονακό για 10 ημέρες και τώρα βρίσκεται σε κλινική ψυχικής υγείας, σε μυστική τοποθεσία.

Το ταξίδι στη Νότια Αφρική

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σαρλίν ταξίδεψε στη Νότια Αφρική με αφορμή μία αποστολή για τη διατήρηση της άγριας δύσης, ωστόσο, μία λοίμωξη ΩΡΛ την φυλάκισε εκεί και την ανάγκασε να υποβληθεί σε πολλαπλές και περίπλοκες επεμβάσεις. Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι η μόλυνση ξεκίνησε μετά από μια επέμβαση στη στοματική κοιλότητα, ενώ της δόθηκε και μόσχευμα. Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πως είχε πάθει λοίμωξη μέχρι τη στιγμή που επισκέφτηκε γιατρό μετά από έναν αφόρητο πόνο στα αυτιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Η σύζυγός του πρίγκιπα Αλβέρτου μετά από πολλές απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις, στις 8 Νοεμβρίου επέστρεψε στο Μονακό. Οι φωτογραφίες της Σαρλίν που κυκλοφόρησαν μετά την περιπέτεια της, αποδεικνύουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την έχει καταβάλλει, ενώ τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι πιθανόν να συμβιβάστηκε με την ιδέα να επιστρέψει στο Μονακό μόνο και μόνο για τα παιδιά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Η απουσία από την Εθνική Εορτή του Μονακό 

Την Ημέρα της Εθνικής Εορτής του Μονακό, η θλιμμένη πριγκίπισσα –όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν- δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη μυστική τοποθεσία της δηλώνοντας παρούσα στη γιορτή, έστω και από μακριά. Λίγο αργότερα μάλιστα, τα δίδυμα παιδιά της μαζί με τον πατέρα τους, πόζαραν στο μπαλκόνι του παλατιού, όπως είθισται κάθε χρόνο – χωρίς αυτή τη φορά τη μητέρα τους στο πλευρό τους, κρατώντας ζωγραφιές, οι οποίες έγραφαν: «Μας λείπεις μαμά» και «Σ’ αγαπάμε μαμά».

Η επιστροφή της Σαρλίν, οι φήμες χωρισμού και ο Ρώσος μεγιστάνας

Μετά την επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν και τις φωτογραφίες επανένωσής της με τον Αλβέρτο, τώρα, νέο δημοσίευμα ανέφερε ότι η ίδια αποχώρησε πάλι από το παλάτι και βρίσκεται σε κλινική ψυχικής υγείας σε άγνωστη τοποθεσία, ενώ ταυτόχρονα μιλάει και για κρίση στον γάμου το ζευγαριού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Σχολιάζοντας τις φήμες ότι το ζευγάρι βρίσκεται στη μέση μιας κρίσης γάμου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ξεκαθάρισε: «Μάλλον θα το πω αυτό πολλές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Θέλω να το καταστήσω σαφές. Αυτά είναι όχι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου. Είναι διαφορετικής φύσης».

Ενώ άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Monaco Matin», ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του βρίσκεται μακριά από τον ίδιο και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους, για μία ακόμη φορά. «Δεν βρίσκεται στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με ανάπαυση και παρακολούθηση».

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «The Sun» αποκάλυψε ποιο είναι το στήριγμα της πριγκίπισσας Σαρλίν στην ειδική κλινική που νοσηλεύεται. Η 43χρονη μητέρα των διδύμων Γκαμπριέλα και Ζακ, φέρεται να έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Βλαντιμίρ Ντορονίν, Ρώσου δισεκατομμυριούχου και πρώην συντρόφου της μαύρης γαζέλας Ναόμι Κάμπελ.

Το βρετανικό δημοσίευμα επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται σε επαφή με τον Ντορονίν από τότε που εισήχθη σε μονάδα θεραπείας για άγνωστα ιατρικά θέματα, σε τοποθεσία την οποία δεν αποκαλύπτει το πριγκιπάτο του Μονακό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Σαρλίν του Μονακό θα συνεχίσει να απασχολεί τα ΜΜΕ για πολύ καιρό ακόμη, όσο εκείνη εξακολουθεί να κρατά τη σιωπή της γύρω από θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή αλλά και την καθημερινότητά της.

Πηγή φωτογραφιών: Splash News, Instagram

Read More

And More